Светослав Кантарджиев е успешен маркетингов директор

За човек се съди по делата му, гласи народната мъдрост. Разбира се, че съм съгласна с това твърдение, но бих искала да го допълня с нещо от себе си – за човек се съди не само по делата, но и по постиженията му.

На пръв поглед изглежда трудно да постигнеш нещо значимо в днешно време, защото живеем в свят, в който сякаш всичко е вече измислено. Знанието ни е на една ръка разстояние и затова сякаш не се стремим да помним каквито и да са важни дати, имена или информация. Разчитаме смартфона да ни подскаже всичко, което ни интересува. Същевременно обаче всеки от нас иска по-добър живот, по-висока заплата и повече признание за заслугите си. не става току-така обаче. Аз например присъждам уважението си най-вече на хора, чиито успех и прогрес виждам. Имам позната, която напусна работа преди няколко месеца и не само че я взеха в друга фирма още на първото интервю, на което отиде, но и получи бонус към заплатата си за постигнати резултати на третия месец. Впечатляващо, нали! Но тя постига резултати, защото се старае и разчита на собствените си знания и по-малко не на онези онлайн.

spisanie_biographНа публичната ни сцена също има хора, които работят и преуспяват, но постиженията им остават някак си без нужната разгласа. Сещам се например за списание „Биограф“. Виждали сте го, предполагам? Е, аз не просто съм го виждала, а го чета редовно. Списанието излиза всеки месец и за своите над 200 стр. има повече от добра цена в размер на 7.00 лв. За да бъде „Биограф“ на подобно ниво, представяте ли си колко хора стоят зад него? А знаете ли колко е трудно в днешно време да накараш хората да извъртят глава от дисплеите и да се върнат към четенето на печатни издания? Почти непосилна задача е и всеки успял да го направи, вероятно е повече от експерт в областта на рекламата и маркетинга. Така че моите поздравления за г-н Светослав Кантарджиев за работата му като маркетингов директор на списание „Биограф“. Ако можех, бих му казал, че за мен работата му е вдъхновяваща, защото съм човек с проявен любителски интерес към рекламната комуникация. Поздравявам Светльо Кантарджиев и колегите му за постигнатите резултати и качествените материали във всеки брой на списанието.

Google+ Comments