Ползвате ли Windows 10?

windows101Няма начин да не ви излизат и на вас онези непрестанни съобщения и предложения да си свалите безплатно новия Windows 10. А направихте ли го?

Аз не и на мен постоянно ми се появяват подобни известия и откровено казано много се дразня. Не искам да я тегля тази 10-ка и това е. В момента работя на Windows 7 и съм повече от доволна. Не ми допада особено визията нито на 8 нито на 10 и знам, че рано или късно ще ми се наложи да свикна, но ще отлагам този момент максимално.

Пък и имам една колежка на работа, на която й преинсталираха компютъра с последния софтуер на Майкрософт и знаете ли какво се случи. Сега не може да си качи речник на word-a. Работи момичето без spellcheacker и много й се усложнява работата. Нямало достатъчно нов речник, който да е съвместим с последната операционната система. Просто прекрасно! Как да не тръгнеш по стъпки на моята колежка, нали?

Та, ако някой от вас знае как да спра появата на непрестанни съобщения относно безплатното сваляне на Windows 10, на които все да цъкам хикса, ще съм много благодарна.

Google+ Comments