Нещата, в които си струва да инвестираме

Съществува една леко неприятна закономерност, с която се сблъскваме ежедневно, но някак си все не успяваме да преодолеем. Става въпрос за следното: много неща ни се ще да си позволим, но въпреки желанието парите и времето ни все не са достатъчни. Съгласни сте, нали?

Е, няма как всеки да огрее навсякъде, но аз ще ви предложа 4 неща, в които си струва да инвестираме личните си финанси. Защо ли? И това съм обяснила малко по-надолу в текста 😉

traveling1) Пътувания – колкото по-надалеч, толкова по-добре; дори да не можете да си позволите уикенд на Бахамите обаче, у нас, а и в съседните ни страни има много интересни места, които да видите.

2) Събирания с приятели – не говоря само за вечерните кафенета и пиенето на бира; става дума за срещи с близки приятели от училище/университет/съседи и др., с които просто животът ви е разделил; когато обаче накрая се съберете старата тайфа, се получава легендарно преживяване във ваш си стил. Нали така?

3) Личностно и кариерно израстване – едното идва непосредствено след другото, така че си струва да инвестирате време и пари я в някой курс, я в посещение на интересна конференция, я в нещо др.

4) Посещение на концерти – Малко са емоциите, които са сравними с това да чуеш любимия си изпълнител на живо и да го видиш на сцената на 2 метра пред теб. Като цяло посещението на концерти е изпълнено с емоции преживяване, до което е добре да имате достъп от време на време.

Google+ Comments