Перфектният коледен сребърен подарък от Viano

Коледа – празник, който изглежда далеч във времето, а всъщност е само след 3 месеца. Всички знаем, че тогава истерията за намирането на перфектните подаръци е голяма. Особено като периодът е застъпен от друго шеметно събитие, свързано с пазаруването – черния петък. От опит знам, че миналата година пратките много забавиха и затова тази година имам невероятен план за действие.

За да не треперя дали изненадите ще пристигнат навреме, реших просто да ги избера и поръчам по-рано. А погледнато реално, така и бюджетът ми ще е по-стабилен. От финансовите съвети на моя консултант знам, че разпределянето на големи разходи в няколко месеца е по-добрата стратегия. Но да не се отклонявам от темата. Относно перфектния коледен подарък към всички дами в моето обкръжение избрах сребърен подарък от Viano.

Заложих на сайт за сребро онлайн, защото честно казано нямам времето да обикалям по магазините. Другият фактор е намаленият физически контакт, който сега е изискуем. И третият е свързан с възможността на спокойствие да избера точното сребърно бижу под формата на талисман, гривна или синджир, без да е налице моментът на емоцията. Смятам, че минимизирането на импулсивните покупки, особено при подаръците, е водещ за взимането на правилно решение.

Относно вида на среброто за подарък. На моята скъпа съпруга избрах прекрасно нежно колие с плетка тип змийски люспи и висулка със сърце. По този начин винаги, щом ги докосне или ги погледне, ще се сеща за любовта, с която са подарени. На прекрасната ми дъщеря се спрях на нещо модернистично – сребърна твърда гривна със закопчалка коте. Това не е достатъчно и затова ще допълня с два талисмана с животни, защото нейната мечта е да стане ветеринарен лекар. А хубавото във Viano, е че имат избор от над 120 сребърни талисмана.

Затова, ако и вие като мен обичате да се подготвяте по-рано и да мислите в перспектива, то запасете се с перфектните сребърни коледни подаръци. От опит казвам, че всяка жена се радва на бижу, особено щом е подарено с любов, замисъл и смисъл.

Google+ Comments