Видеонаблюдение за офиса

Днешните системи за сигурност предлагат много възможности и то изобщо не на някакви непосилни цени. Сравнително лесно и евтино е за всеки да изгради своя система за видеонаблюдение на дома, офиса или друго.  Решихме и ние в офиса да инсталираме подобна система и да го подсигурим допълнително. Може и да сте чели в предишен мой материал, че инсталирахме блиндирана врата със специално отключване 🙂

ip camera

След като си направихме проучване на фирмите предлагащи тази услуга, си избрахме E-COMMERCE GROUP Ltd. Получихме препоръки от наши колеги и приятели за услугите им, и решихме да ги наемем, за да проектират и изпълнят нашето видеонаблюдение. Държахме записите от камерите да се записват, както и да могат да се преглеждат в реално време през интернет.

От фирмата посетиха офиса ни, разпитаха за нашите нужди и ни предложиха проект, който да изпълнят, включващ всичко, от което им обяснихме, че се нуждаем при нашето видеонаблюдение.  Следващият уикенд дойдоха в офиса и монтираха оборудването, и по мое мнение се справиха доста бързо.  След като проверихме , че всичко работи, си стиснахме ръцете, и тъй като останахме доста доволни от обслужването им, бих ви ги препоръчала.

Решихме да поставим видеонаблюдение в офиса ни, тъй като вече на два пъти се случваха инциденти в нашата сграда, които може би щяха да се предотвратят и/или разкрият от полицията много по-лесно, ако имаха инсталирани камери.

Google+ Comments