Траен коледен подарък за жена

Всяка година едно и също – какво да взема за подарък на жена ми? Ако сте заедно от повече години, то вече сте минали през бижута, цветя, дрехи, уреди за дома, които не са много препоръчителни, козметика и прочие. Сигурно се чудите: а сега с какво да изненадам дамата на сърцето си?

Тъй като и аз изпаднах в подобна ситуация, ви споделям личния си опит. Парфюм! Идеята не е иновативна и трогваща сърцето, но пък е практична и всяка жена обича хубавите аромати. Ала изборът при мен бе помрачен от факта, че не разбирам нищо по темата. Затова започнах да търся и алтернативни източници.

Ето как попаднах на полезно видео в YouTube. От него разбрах как най-добре да инвестирам парите си. Знаете, че има хиляди сайтове с парфюми, а малко от тях са с оригинална стока. Затова исках да закупя от магазин, но не си представях как ще душа различни аромати, които ще ми замаят главата. Кафените зърна не помагат – споделям от опит!

Така от информацията във видеото се запознах с това кои аромати са трайни и наистина си заслужават парите. Предложенията са 10, като между тях има по-скъпи и такива на по-достъпна цена. Това определено улеснява нещата, защото може да селектирате например само 5 и от тях да изберете най-добрия за вашата половинка.

Вижте и тази алтернативи и очаквам отзиви дали ви е било полезно.

П.П. Аз избрах Marc Jacobs Decadence, дано и на жена ми да й допадне.

https://www.youtube.com/watch?v=dg6m3-DrAJ8&ab_channel=JeremyFragrance

Google+ Comments