Тренировки по план. Готови ли сте?

Както развивате ума, така трябва да се грижите и за тялото си. Комбинацията ще ви направи да изглеждате неустоими и забележими в очите на околните.

Но кажете първо, какво правите, за да подобрите физиката си? Похапвате по-малко, или поне се опитвате? Ходите на фитнес? Използвате лосиони за стягане или колани с електропулсове?

Повечето хора нямат средства за последното и изобщо им липсва време след работа, че да ходят на фитнес. В тяхна помощ има ред упражнения, които инструктори или случайни хора са споделили в мрежата под формата на клипове или илюстрирани файлове с инструкции. Зададено е времето за изпълнение, визуализиран е типа на упражнения, както и начина на изпълнението им, честотата и броя повторения.

Положителното в случая е, че ако имате желание да тренирате, тези схеми са лесни и изключително пригодени за домашни условия без никакви специални фитнес уреди.

home fitness planКато недостатък в случая може да се изтъкне, че в чести случаи някои от плановете са предназначени за по-напреднали мъже и жени – спортисти или такива, които преди са се занимавали с фитнес. Те са сложни и крайно натоварващи. Ако сте с наднормено тегло и тепърва почвате диета и раздвижвания у дома, трудно ще ги изпълните.

За да съм полезна, прикачвам изображение с примерен набор от упражнения за стягане на крака и седалище. Мисля, че е повече от необходим при жени, които по цел ден стоят на офис стола и след това трудно могат да се отърват от целулита или портокаловата кожа. Да кажем, че са от първо ниво на сложност, така че можете да се пробвате още тази вечер. Резултатът ще си проличи след първата седмица при всекидневни занимания.

Google+ Comments