Крестън Булмар – компания, на която може да се разчита

За пореден път съм доволна от счетоводните и консултантски услуги на Крестън Булмар, и мисля, че вече е време да ги похваля и в блога си. От години ползвам тях за счетоводството на фирмите, в които участвам, и винаги съм срещала сериозно и професионално отношение от хората там.

Последната ми случка с НАП щеше да ме ощети много сериозно. Не искам да навлизам в детайли за проблема, тъй като влизат в категория „корпоративна тайна”, но ставаше въпрос за моя грешка от недоглеждане и разсеяност, която щеше да коства няколко хиляди лева на една от фирмите ми.

Веднага щом разговарях с НАП, се обадих на счетоводителите от Крестън Булмар. За броени минути те провериха случая и ми разказаха в детайли какво трябва да предприема, за да реша бързо проблемите си. Наистина, положението бе по-сложно от това, с което обикновен счетоводител би се справил. Става въпрос за такива дребни детайли в закона, че повечето хора биха ги пропуснали. Дори аз четох на няколко пъти въпросната алинея, докато разбера смисъла и с какво точно ще ми помогне.

В крайна сметка се разбрахме с данъчните, но само благодарение на професионалната реакция на Крестън Булмар . За това и пиша тази публикация – да препоръчам услугите на тази компания, на всеки, който би имал нужда от тях. А повечето от читателите ми май са такива.

Едно от нещата, които намирам за уникални в тази компания, е че предлага толкова широка гама от услуги – консултантски, одиторски, счетоводни. И е тествано от мен – справят се без забележки при всяка една от тях.
Работя с компанията още от времето, в което се наричаше Мур Стивънс Булмар и по време на дългогодишните ни отношения, не съм била разочарована нито веднъж. Наистина малко са фирмите, пък дори тези насочени към бизнеса, като Крестън Булмар у нас. Ако можеха всички наши партньори да са като тях, всичко щеше да толкова по-лесно 🙂

Google+ Comments