Салонът за красота Alure в София

Рядко успявам да открия салон за красота, който да ми хареса. Повечето са скучни, неприятни, незаслужено заети, с прекалено приказливи фризьорки или в най-лошия случай такива, които не са достатъчно добри в работата си.

pricheskaИ макар София да е най-големият град у нас, където би трябвало да можеш да откриеш и най-качествените услуги от фризьори и коафьори, прекалено често се случва да се опарваш точно там, където очакванията ти са най-големи. На всяка дама се е случвало да каже на някоя фризьорка да й изчисти връхчетата, а впоследствие да се окаже, че ги няма цели сантиметри от дължината на косата, по която се работи от толкова време.  Да не ви разказвам и колко много други разправии съм имала заради слаби/лоши бои и друг вид зле свършена работа.

За щастие най-накрая открих едно място в столицата, където качеството на услугите наистина си заслужава цената – бутиков салон Alure на ул. Проф. Георги Златарски 9.  Той е нов, но коафьорите, работещи в него определено са с дългогодишен опит.Понеже се предполага, че такива салони ще бъдат посещавани от по-известни личности, обслужването е на много високо ниво, приятно и уважително, а не в стил махленски клюки.

Салонът предлага масажи, фризура, маникюр, педикюр и всякакви други полезни за всяка дама глезотии – всичко под един покрив. Оборудването е чисто ново, вероятно последен писък в технологиите за подобни салони, марките козметика, които се използват за работа също са най-качествените, които аз познавам.

Останах много доволна от това място и със сигурност ще го посещавам и за в бъдеще. Ако го опитате и вие – споделете мнението си в коментарите 🙂

Google+ Comments