Даниел Радклив играе на Бродуей

Когато чуете името на Даниел Радклив си представяте момчето с белега от романите на Роулинг. Той има особено поведение, израсна пред очите ни като герой по случайност или не съвсем, но истината е, че Радклив крие в себе си един доста талантлив човек. Ако го извадите от амплоато на Хари Потър, в което определено сте свикнали да го виждате, ще откриете колко различен е във филма “Рога”, например.

Успехът на добрия актьор е в неговата способност да се превъплъщава умело, без да показва остатъци от един образ върху друг. т.е без да играе еднотипно. Ако качите Даниел Радклив на голямата сцена на Бродуей ще видите колко добре му стои. Не той на сцената, а сцената на него 😉

Всъщност няма да го хваля повече, защото не съм кино критик и не разбирам много. Единствените ми впечатления са си лично мои, а добрата ми оценка е подкрепена и от множеството статии в Интернет, в които критиката се бе изказала ласкаво по случай първото му участие в Големия театър. На вашето внимание постановката “Как да успееш в бизнеса” (“How To Succeed In Business”), където говори, пее и танцува с невероятна енергия.

Google+ Comments

4 thoughts on “Даниел Радклив играе на Бродуей

  1. Каквито и роли да играе Даниел Радклив, колкото и добре да се представя за мен винаги ще си остане в образа на Хари Потър.

  2. Съгласна съм, има роли, които белязват актьорите си за цял живот. И в моето съзнание Илайджа Ууд вечно ще си е Фродо Бегинс, Антъни Хопкинс ще е Ханибал Лектър, а Джейсън Стейтъм – Транспортер. Все пак хубаво е да сме малко по-широко скроени, за да се наслаждаваме пълноценно на таланта на любимите си актьори. Една роля трудно може да покажи целия им потенциал.

  3. Здравей, Мимка. Аз лично не знам някъде да го има качен цял, но ако го намериш, ще се радвам да споделиш линк. И на мен би ми било интересно да го видя 😀

Leave a Reply