Развитие и добра атмосфера

Това, което повечето хора търсят в работното си място не е само едно. Това са комбинация от придобивки, които за всеки отделен човек са различни. Едни търсят доброто заплащане и спокойствието на работа, други развитието и израстването в кариерата. Но всички търсят добрата работна атмосфера.

Всъщност хората, с които си заобиколен през по-голямата част от времето си, може да не са ти първи приятели, но поне трябва да можеш да се разбираш с тях. Ето защо екипът е особено важен за това дали даден човек ще се чувства добре на работното си място или не.

Но дори екипът не може да оправи пораженията при липсата на развитие в професионалното естество. По-голямата маст от хората обичат да се развиват, да научават много нови неща, да растат в кариерата и съответно да получават повече пари за това.

Това е естествен стремеж. Хората, като представители на един от видовете бозайници, социални животни, сме склонни да се подчиняваме на авторитетите, но в същото време непрестанно да се стремим и ние да станем авторитет. И ако работодателят не може да ви го осигури – следва да смените работодателя с такъв, който ще ви предостави възможност да учите, да се развивате и да надграждате над всичко това, което вече знаете.

Google+ Comments