Да вдигнем адреналина!

Точно януари е времето да си обещаете да бъдете по-спонтанни и да правите нови неща. Чудесен старт е екстремното изживяване. То разбира се, трябва да е съобразено с възприятията ви и да дава положителен адреналин, а не отрицателен. Ако се чудите какво да бъде то – то представям ви „Дните на предизвикателствата“.

Събитието ще се проведе за 17-и пореден път в страната ни и ще е в първите два дни от февруари. Мястото на провеждането е кино „Люмиер“ в София. На фестивала ще имате възможност да разгледате различни алтернативи на екстремни изживявания и да ги почувствате като свои от думите на хората, които ги практикуват.

„Дните“ ще включват премиери на около 20 филми с различни, разнообразни и готини спортове. Също ще има двама известни лектори, които ще споделят опит. Заедно с това се организират уъркшопи. Ако посетите събитието, ще имате възможността да се срещнете и с българите Петър Иванов, който е бегач и Цветан Иванов, който пък е велосипедист. Също ще има премиерни филми на две родни продукции.

„Дните на предизвикателствата“ ще дадат полезна информация за достигането до хижи, за безопасността в планината и за защитата на растенията и животните при практикуване на различните екстремни спортове.

Оставям ви цялата програма на събитието ТУК!

Пускам ви и линк с адреналина, който искам да усетя през тази година: https://www.youtube.com/watch?v=Uq4wJpMvdK0&ab_channel=FlyingFreckles

Google+ Comments