CrediNet и нека почивката да продължава

След дългата и изтощителна коледно-новогодишна фиеста с роднини решихме да си починем усамотени на някое хубаво място, далеч от навалици, хора и шумни празненства. Бяхме успели да заделим някои и друг лев и се оттеглихме в едно балканско градче. Почивката толкова ни се услади, че искахме да останем още. А за да успеем да си го позволим се възползвахме от бързи кредити онлайн от CrediNet.

Но нека да започна разказа си от самото начало. Всеки…е, почти всеки обича да прекарва време със роднините си и празниците са прекрасен повод това да се случи. Но честно да си призная е и доста изморително. Шумът, непрестанното хранене и въпроси за липсата ми на семеен статут и тази година преобладаваха. Това провокира необходимостта да пожелая да се откъсна от нормалното си ежедневие и обкръжение и да прекарам няколко дни на спокойствие, някъде далеч в красивата зимна планина.

Намерихме прекрасно местенце в Родопите и стегнахме багажа. Когато пристигнахме там бяхме сигурни, че искаме да останем по-дълго отколкото бяхме планирали. От гледна точка на работата това не беше проблем, тъй като и двамата можем да работим дистанционно, но имаше частична финансова трудност. Все пак точно бяха минали едни от най-унищожителните за портмонетата ни празници и последните спестени пари ние употребихме за това удоволствие в планината. Но имахме нужда от още. Искахме още. И успяхме да получим благодарение на онлайн бързи кредити от CrediNet.

Още на втория ден от нашия престой в тази прекрасна балканска къща за гости, с най-гостоприемните домакини, включихме компютъра и потърсихме „онлайн бързи кредити“. Предпочетохме CrediNet, защото те предоставят изцяло онлайн кредит – кандидатстване, подписване на договор, посредством специален SMS и имейл. Одобрение получихме доста бързо, а парите бяхме предпочели да ни се изпратят по банкова сметка. Така удължихме прекрасния си престой и се насладихме на тишината и спокойствието. Върнахме се в града и към нормалното си ежедневие заредени с нови сили и готови да поемем отново шума, задръстванията и бързината на деня.

CrediNet продукт на MicroCredit, който е изцяло онлайн. MicroCredit е лицензирана небанкова финансова институция, която е регистрирана в БНБ. Тя съществува и оперира на пазара от 2012-а година, а за този период е разработила 4 продукта, които отговарят на нуждите на различни групи потребители; разкрила е над 70локални офиси в цялата страна и е обслужила над 200 000 клиента.

Google+ Comments