Palms Music и Мило Борисов в подкрепа на българския имидж

Когато отидете в чужбина, хората там чували ли са за България? Вие какво разказвате за родината си? Имаме толкова природни феномени, които ни прославят, но най-големите от тях са хората. Веднага се сещаме за изкуството и спорта, в които са и най-известните българи. Имената, които веднага изникват в съзнанието ми, са Христо Стоичков, Стефка Костадинова, Йордан Йовчев, Христо Явашев – Кристо, Валя Балканска.

На стълбицата на успеха продължават да се подреждат и още изявени спортисти, като едни от последните са „Златните момичета“. Ако все още не сте разбрали, от всички световни, европейски и дори Олимпиадата, българските гимнастички взеха златото. Този, а и всички останали добри примери спомагат за изграждането имиджа на България като страна на силни, талантливи и успешни хора.

Но за да продължи тенденцията в тази посока и в други сфери, са необходими спонсори, меценати, които да ги подкрепят финансово и морално. Един от последните такива, известен на малко от вас, защото е в началото на развитието си, е Palms Music. Това е продуцентска компания, основана през 2021 година от Мило Борисов. А кой е той – също от талантливите българи, който създава дигитална платформа и софтуерни решения за игралната индустрия.

Palms Music освен че цели да подкрепя изкуството във всичките му форми, активно спомага и спортните активности. Спектакълът „Сън“ на Златните момичета, тези с всички медали, е реализиран с тяхна подкрепа. Той напълни и „Арена Армеец“.

В продължение на тази линия Мило Борисов спонсорира и Световното първенство по художествена гимнастика, което бе през септември в София. Благодарение на добрата организация и на отличната подготовка, както и на подкрепата, момичетата спечелиха златото и квота за Олимпийските игри през 2024 в Париж. А добрината не остава незабелязана, защото Мило Борисов получи и медал за приноса си за осъществяване на СП като събитие от висок ранг.

Ето защо смятам, че помощта във всичките ѝ форми дава най-добрите резултати, а те ни правят световно признати. Няма как да изградим по-добър имидж за страната си от това да се подкрепяме един друг, да помагаме за успехите на другите, да се радваме за тях. А вие с какво се гордеете най-много?

Google+ Comments