Новата мъжка бизнес мода

За много от нас тези няколко месеца означаваха да напуснем офисите и да се научим да работим от вкъщи. Наложи се да променим навиците и начина на извършване на всяка дейност от всеки един аспект. Заедно с това не бе пропусната и модата в бизнес облеклото. Без обичайните срещи очи в очи, вече не сме принудени да жертваме комфорта си, за да изглеждаме официално и добре.

Именно към това подтиква и новата рекламна кампания „Работа от дома“ от канадската марка за дрехи Henri Vézina. А нейната визуализация направо подпали социалните мрежи.

Наскоро в уеб пространството се появиха няколко снимки от новата колекция на известния бранд. Оказва се, че тази кампания не е традиционна, а включва мъжки модели, носещи полуформални тоалети. Марката предлага на своите клиенти да намалят наполовина разходите за своя бизнес гардероб и да се притесняват само за горната половина на официалното си облекло. Защото, нека погледнем реално на ситуацията, от видео разговор никой няма да види долната половина на тялото ви.

Снимките на кампанията представят мъжки модели, облечени в официални тоалети без долната част – панталони и обувки. През юни стартира рекламна кампания по линия дрехи по подобна тематика от веригата Prisma. Тенденцията бе породена от това, че веднага след като беше обявено началото на карантина, имаше експоненциално увеличение на продажбите на домашно облекло. Това дава знак, че е необходимо да се мисли активно и продуктивно, за да се отговори на тази потребност.

Може да изглежда малко смешно, но вдействителност не е. Това се превърна в норма по време на връзки в онлайн пространството. И сега е част от нов лексикон на облеклото и начина на съществуване.

Google+ Comments