Минало, настояще и бъдеще

Едва ли има човек, който поне веднъж да не е виждал да се гледа на карти в последователността минало, настояще и бъдеще. Хората, които гледат по този начин често изкарват пари с това, а тайната им е, не толкова, че умеят да гледат, а че умеят да преценяват хората, които стоят срещу тях.

Въпросът е да знаете как да манипулирате ситуацията и да споменете нещо, което е е напълно вярно за 90% от хората по света. Нещо, за което човекът, който седи срещу вас да се закачи и сам да започне да разказва историята си.

Така лека по лека започвате да навързвате историята и човекът, на когото гледате, остава възхитен от невероятните ви способности да гледате на карти.

От това се възползват хиляди хора по света, като съвсем безскрупулно се стараят да манипулират и лъжат дори, за да могат да вземат парите на хората.

Съвета ми е да не се доверявате на подобен тип дейност. Живейте живота си сега и не съжалявайте за нищо, което сте направили вчера, защото “вчера” няма да можете да поправите, но идва “утре” когато ще трябва да живеете с уроците си от “днес”!

Google+ Comments