Кантората на адвокат Янко Янев – предпочитана във Велико Търново

Ако ви трябва добър специалист в областта на застрахователното право, препоръчвам ви адвокат Янко Янев, както и адвокатите от неговата кантора. Имат отворени офиси както в София, така и в Пловдив и Велико Търново.

На никого не пожелавам да си има взимане-даване със застрахователи, но в някои случаи те са необходимото зло. След като ежегодно си плащам вноските към тях и най-вече „любимата“ ми Гражданска застраховка, логично е в момент на нужда да ми помогнат. И не говоря за морална подкрепа, нея ще си я търся от близките ми хора. От застрахователя си очаквам финансова помощ, която да ми предостави без заобиколки, без излишни въпроси и без опити да ме отпрати с празни джобове. За съжаление обаче съм чувала за поне двама души, които са останали недоволни от услугите на своите застрахователи. Единственото, което успях да им дам като съвет тогава, и сега го давам на вас е: намерете си адвокат!

Ако се поинтересувате, ще откриете контакти на не един или двама юристи, които специализират в застрахователното право. Щом сте стигнали дотам да търсите обаче, очевидно е, че имате нужда от добър специалист. Българите сме по природа такива, че стига да можем, бихме правили всичко сами и със собствени сили. Гледаме да не даваме пари никому и още по-малко ни се иска да плащаме за услуги било то юридически, строителни, разкрасителни и т.н. Дори към здравето си ставаме нехайни, когато не си плащаме за частен преглед при специалист, а чакаме 1-во число на месеца, за да може личният лекар да ни даде направление. Но както и да е… започнах да се отклонявам.

В началото ви споменах името на Янко Янев като наистина добър застрахователен адвокат. Препоръчвам ви го не само заради знанията и уменията му. Много юристи има, които са знаещи и можещи. Различното при адвокат Янко Янев е отношението. През 2008 г. той самият претърпява пътно-транспортен инцидент. Не ми се навлиза в подробности, защото и аз не ги знам, но тогава Янко Янев остава на косъм от парализата. Тази случка го белязва и оттогава насам се занимава най-вече със застрахователни казуси на хора, претърпели ПТП. В екипа му работят и хора с дългогодишен опит в сферата на гражданското и търговското право и недвижимите имоти, така че, ако казусът ви е в тази сфера, ще намерите необходимата помощ.

Пожелавам ви успех при взаимоотношенията със застрахователите. А ако имате проблеми с тях, вече знаете към кого да се обърнете.

Google+ Comments