Хороскоп: Годината на Дървената Коза

sheepПет дни остават до настъпването на нашата Нова година, но повече от месец ни дели от Годината на Дървена коза, каквато ни вещае източния календар. Не мога да кажа, че съм от най-религиозните, но китайският хороскоп винаги ми е бил интересен по един странен начин. Затова реших да ви споделя каква ще бъде Годината на Дървената коза.

Първо, нека да уточним кога точно настъпва тя – на първата нова Луна след 21 януари, когато Луната е в знака на Водолей. Тази година нейното начало се пада на 19 февруари 2015 г., а краят – на 7 февруари 2016 г. Всички предмети от дърво са добре дошли тази година и са за предпочитане, защото всяват уют и комфорт. А козата все пак е считана за домашно животно и обича уюта.

Защо е точно годината на дървото ли? Защото всяка, година чиято цифра завършва на 4 или 5 е определяна за година на дървото.Смята се, че тази ще бъде година на преосмислянето и промените. Може да е голяма промяна, както и малка включително възможност за нова работа, местене или спиране на вреден навик. Дори тези промени да създадат лоши емоции, то новото след тях ще бъде по-добро от предишното. Дали заради тези промени, или поради друга причина, но е желателно да внимавате и с месечния си бюджет. С който по мое мнение винаги трябва да се внимава, така или иначе…

Google+ Comments