Емирейтс Апарт Резидънс – невероятно място

emiratesБизнесът си е бизнес и не можеш да си позволиш да направиш лошо впечатление като домакин на някого, с когото работиш. Наскоро бизнес партньор ми съобщи, че ще посети България по работа, пък и за почивка със семейството си в началото на Януари, и ме помоли да му препоръчам място, където да отседнат в София.

Честно казано, въпреки че живея в този огромен град, нямах идея кой хотел да им препоръчам – за повечето бях чувала само разкази за неприятни случки, а беше недопустимо да им препоръчам нещо, от което впоследствие да не останат доволни. Говорих с няколко мои приятели в хотелиерския бизнес, разказах им за спецификата на пътуването и хората, и те ми препоръчаха Емирейтс Апарт Резидънс – луксозен комплекс на бул. България и Околовръстното, на няколко километра от центъра, както и в близост до Витоша, където биха могли да отидат на ски. Собствениците му са същите като на любимия ми фитнес „Pulse” – Паскал Дойчев и Андон Атанасов, което ми вдъхна още повече доверие.

Като  за свръхлуксозни апартаменти, гостите от чужбина останаха много доволни и като се видяхме не спряха да ми разказват колко невероятно, луксозно, добре проектирано и обзаведено е това място, което потвърждаваше напълно впечатленията ми от снимките. Е, нямаше как и аз да не съм щастлива, че съм помогнала 🙂

Google+ Comments